Fyraftensmøde

Efter torsdags træning blev der afholdt "fyraftensmøde" i Idræts og Kultur centret ved Gauerslundhallen. Små 30 BMC ryttere mødte op. 

Bestyrelsen berettede om et nyhedsbrev som vil blive sendt ud inden længe. Nyhedbrevet vil inkludere nogle vigtige datoer i forhold til Klubmesterskabet, et GLK arrangement hvor BMC skal stille med 10-15 personer samt datoen for årets klubfest.

Der blev også beskrevet at bestyrelsen arbejder på klubtøjets udbyder til næste sæson. Man har i bestyrelsen været igennem tøjprøver fra 5 forskellige udbydere. Tøjet er blevet vurderet på forskellige parametre, som overordnet kvalitet, pris og design. Feltet er nu nede på 2 udbydere som man skal have fundet den endelige leverandør ud af.

Der blev kort luftet tanker og ideer omkring udviklings holdet som der har været taget godt imod. En af tankerne går omkring en begrænsning af deltager antallet, så man ikke kanniballiserer de ellers fastlagte hold. Derudover blev der luftet tanker om hvor vidt man skulle afgrænse tidsrummet hvori udviklingsholdet kører (om det skal sættes i bero nogle måneder hen over sommeren og vinteren).